top of page
White Background

Céges Rendezvény DJ Szolgáltatás

Prémium Rendezvény DJ szolgáltatás Minőségi hang és fénytechnikával,

27%-os ÁFÁS számlával

Országos lefedettség

Országos lefedettséggel dolgozunk, a Céges Rendezvény DJ szolgáltatás útiköltsége Pátytól számítva 200 ft.+ÁFA/km egyirányba.

Számlaképesség

Céges rendezvényeinkre 27%-os ÁFÁS számla kerül kiállításra.

!PRÉMIUM PLUSZ!

Szeretnétek valami különlegeset, valami igazán látványosat a Nagy Napotokra? Valamit, ami jól mutat a fotókon, videókon és még a vendégeknek is leesik az álla?

A megoldás a Szikra Szökőkút

A hideg szikraszökőkút egy olyan szenzációs – de teljesen veszélytelen – látványelem, ami kinézetre pontosan megegyezik a tűzijátékokkal és pirotechnikai elemekkel. Ezt a látványt a Sparkular készülék granulált fémötvözetek keverékéből állítja elő puskapor vagy egyéb hagyományos pirotechnikai eszköz nélkül.

A hagyományos tűzijátékoktól és pirotechnikai eszközöktől eltérően rendszerünk az alábbi előnyökkel rendelkezik:

  • Nincs láng!

  • Nincs füst!

  • Nincs rossz szag!

  • Az effekt mérete, időtartama és intenzitása tetszőlegesen állítható.

  • Az effekt azonnal indítható / megállítható.

A Sparkular egységek akár a nézőkhöz egész közel is biztonsággal használhatók!

Nincs szükség nagyméretű biztonsági zónára, elkerítésre, mivel az eszköz veszélytelen hőmérsékletű effektet állít elő, így teljesen biztonságos. Használható minden olyan beltéren, ahol hagyományos tűzijáték nem kivitelezhető.

A Szikraszökőkút bérleti díja 49.990 ft.+ ÁFA/rendezvény, ami magában foglalja az eszköz szállítását, telepítését és egy alkalomra való, 10-15 percnyi használatra elegendő szikraport.

Változatos zenei szolgáltatás

Céges Rendezvény DJ Szolgáltatásomban a rendezvényt annak kezdetétől éjjel 02:00 óráig vállalom, akár hozott lejátszási listából vagy az igényeknek megfelelő, változatos zenei stílusokban, mint: 80's, 90's, Modern, Funky, RNB, Rock, Mulatós, Rock’n’Roll, Reggaetón stb.

Éjjel 02:00 órától minden megkezdett fél óra 14.990 ft.+áfa

Online zenei adatbázis

Véletlenül sem történhet olyan, hogy egy dal nincs meg, YouTube Premium és Tidal előfizetőként korlátlan zenei repertoár áll a rendelkezésemre.

Háttérzene szolgáltatása a vacsora és a külömböző programok alatt is

Én hangosítani, zenémmel szórakoztatni érkezem, így egy perc sem fog eltelni zene nélkül, legyen akár halk aláfestő zene a vacsora vagy egyedi zenei összeállítás a programok alá.

Technika

Saját DJ pulttal, a legkorszerűbb, szinkronizált DENON DJ keverőkkel, (DENON Prime 4+ és PRIME GO) nagy teljesítményű aktív hangfalakkal (100-120 főig), intelligens fényekkel, mozgófejes effekt lámpákkal, 4 db akkumulátoros súrlófény reflektorral és egy nagyteljesítményű füstgéppel érkezem, amelyekhez mindössze 2x2 méter szükséges, tehát a legkisebb rendezvényteremben is elférek.

Tánctéren kívüli hangosítás

Vannak helyszínek, amelyeknek elrendezéséből adódóan a fő hangrendszeren kívül szükséges egy állványozott segédhangfal felállítása is, hogy a násznép tisztán hallja a ceremóniamestert vagy akár a Ti fogadalomtételeteket, vendégeitek jókívánságát is.

Ezt a DJ Szolgáltatást szeretném!
Wedding Bouquet

Sági András

Esküvő és Party DJ

+36 70 423 8131

bottom of page