top of page
White Background

Szülinapi / Rendezvény DJ Szolgáltatás

Prémium Szülinapi / Rendezvény DJ szolgáltatás minőségi hang és fénytechnikával, 6 órányi zenei szolgáltatás éjjel 2 óráig bezárólag (+aláfestő zene pl. vacsora alatt

-30.000 Ft.- PARTYSELFIE.HU kedvezménnyel.

 

+ Ajándék:

- WeddingMessage.hu

Telefonos Vendégkönyv Szolgáltatás

Országos lefedettség

Országos lefedettséggel dolgozunk, a Szülinapi / Rendezvény DJ szolgáltatás útiköltsége Pátytól számítva 200 ft.-/km egyirányba.

Számlaképesség

Sikeres szerződéskötést követően előbb egy előleg- (50.000 Ft.-) majd a rendezvény előtt egy hátralék számlát állítunk ki, amelyet átutalással tudtok kiegyenlíteni.

Változatos zenei szolgáltatás

Szülinapi / Rendezvény DJ Szolgáltatásomban a rendezvényt annak kezdetétől éjjel 02:00 óráig vállalom, akár a saját lejátszási listátokból vagy az igényeknek megfelelő, változatos zenei stílusokban, mint: 80's, 90's, Modern, Funky, RNB, Rock, Mulatós, Rock’n’Roll, Reggaetón stb.

Éjjel 02:00 órától minden megkezdett fél óra 9.990 ft.-

Online zenei adatbázis

Véletlenül sem történhet olyan, hogy egy dal nincs meg, YouTube Premium és Tidal előfizetőként korlátlan zenei repertoár áll a rendelkezésemre.

Háttérzene szolgáltatása a vacsora alatt

Én hangosítani, zenémmel szórakoztatni érkezem a rendezvényetekre, így egy perc sem fog eltelni zene nélkül, legyen akár halk aláfestő zene a vacsora alá vagy a legbulizósabb party zenék a rendezvény közben.

Technika

Saját DJ pulttal, a legkorszerűbb, szinkronizált DENON DJ keverőkkel, (DENON Prime 4+ és PRIME GO) nagy teljesítményű aktív hangfalakkal (100-120 főig), intelligens fényekkel, mozgófejes effekt lámpákkal, 4 db akkumulátoros súrlófény reflektorral és egy nagyteljesítményű füstgéppel érkezem, amelyekhez mindössze 2x2 méter szükséges, tehát a legkisebb rendezvényteremben is elférek.

Tánctéren kívüli hangosítás

Vannak helyszínek, amelyeknek elrendezéséből adódóan a fő hangrendszeren kívül szükséges egy állványozott segédhangfal felállítása is, hogy mindenhol tisztán hallható legyen a zene vagy akár a vendégelőadó.

+ Ajándék

Egy kis ajándékkal is kedveskedem, mégpedig rendelkezésetekre bocsátom partnervállalkozásunk, a PARTYSELFIE.HU legnépszerűbb eszközét, egy Telefonos Vendégkönyvet, amelyre vendégeitek az egész este folyamán hagyhatnak számotokra viccesebbnél viccesebb és emlékezetes hangüzeneteket, amiket akár évek múlva is fantasztikus élmény lesz viszahallgatni! :)

Bérelhető EXTRA szolgáltatás

Szeretnétek valami különlegeset, valami igazán látványosat a Rendezvényetekre? Valamit, ami jól mutat a fotókon, videókon és még a vendégeknek is leesik az álla?

A megoldás a Szikraszökőkút

A hideg szikraszökőkút egy olyan szenzációs – de teljesen veszélytelen – látványelem, ami kinézetre pontosan megegyezik a tűzijátékokkal és pirotechnikai elemekkel. Ezt a látványt a Sparkular készülék granulált fémötvözetek keverékéből állítja elő puskapor vagy egyéb hagyományos pirotechnikai eszköz nélkül.

A hagyományos tűzijátékoktól és pirotechnikai eszközöktől eltérően rendszerünk az alábbi előnyökkel rendelkezik:

  • Nincs láng!

  • Nincs füst!

  • Nincs rossz szag!

  • Az effekt mérete, időtartama és intenzitása tetszőlegesen állítható.

  • Az effekt azonnal indítható / megállítható.

A Sparkular egységek akár a nézőkhöz egész közel is biztonsággal használhatók!

Nincs szükség nagyméretű biztonsági zónára, elkerítésre, mivel az eszköz veszélytelen hőmérsékletű effektet állít elő, így teljesen biztonságos. Használható minden olyan beltéren, ahol hagyományos tűzijáték nem kivitelezhető.

A Szikraszökőkút bérleti díja 49.990 ft.-/rendezvény, ami magában foglalja az eszköz szállítását, telepítését és egy alkalomra való, 10-15 percnyi használatra elegendő szikraport.

Ezt a DJ szolgáltatást szeretném!
Wedding Bouquet

Sági András

Esküvő és Party DJ

+36 70 423 8131

bottom of page