top of page
White Background

Kedvezményes Esküvői DJ Szolgáltatás

Kedvezményes Esküvői DJ szolgáltatás Minőségi hang és fénytechnikával, ceremónia hangosítással, számlaképesen,

 

 

-30.000 Ft.- PARTYSELFIE.HU kedvezménnyel.

-70.000 Ft.- kedvezmény bármelyik Esküvői DJ szolgáltatásom listaárából!

 

Érvényes minden téli és kora tavaszi dátumra!
10.01 és 04.30 között!

 

Valamint egész évben a hétköznapi dátumokra

Vasárnaptól – Szerdáig.

Spórolj akár 100.000 Ft.-ot!!!

Országos lefedettség

Mindegy hol van a Nagy Napotok, országos lefedettséggel dolgozunk, útiköltség és kiszállási díj nélkül.

Számlaképesség

Sikeres szerződéskötést követően előbb egy előleg- (50.000 Ft.-) majd a Nagy Nap előtt egy hátralék számlát állítunk ki, amelyet átutalással tudtok kiegyenlíteni.

!PRÉMIUM PLUSZ!

Szeretnétek valami különlegeset, valami igazán látványosat a Nagy Napotokra? Valamit, ami jól mutat a fotókon, videókon és még a vendégeknek is leesik az álla?

A megoldás a Szikra Szökőkút

A hideg szikraszökőkút egy olyan szenzációs – de teljesen veszélytelen – látványelem, ami kinézetre pontosan megegyezik a tűzijátékokkal és pirotechnikai elemekkel. Ezt a látványt a Sparkular készülék granulált fémötvözetek keverékéből állítja elő puskapor vagy egyéb hagyományos pirotechnikai eszköz nélkül.

A hagyományos tűzijátékoktól és pirotechnikai eszközöktől eltérően rendszerünk az alábbi előnyökkel rendelkezik:

  • Nincs láng!

  • Nincs füst!

  • Nincs rossz szag!

  • Az effekt mérete, időtartama és intenzitása tetszőlegesen állítható.

  • Az effekt azonnal indítható / megállítható.

A Sparkular egységek akár a nézőkhöz egész közel is biztonsággal használhatók!

Nincs szükség nagyméretű biztonsági zónára, elkerítésre, mivel az eszköz veszélytelen hőmérsékletű effektet állít elő, így teljesen biztonságos. Használható minden olyan beltéren, ahol hagyományos tűzijáték nem kivitelezhető.

Változatos zenei szolgáltatás

A Prémium Esküvői DJ Szolgáltatásomban a rendezvényt vendégvárástól éjjel 03:00 óráig vállalom, akár a saját lejátszási listátokból vagy az igényeknek megfelelő, változatos zenei stílusokban, mint: 80's, 90's, Modern, Funky, RNB, Rock, Mulatós, Rock’n’Roll, Reggaetón stb.

Éjjel 03:00 órától minden megkezdett fél óra 19.990 ft.-

Online zenei adatbázis

Véletlenül sem történhet olyan, hogy egy dal nincs meg, YouTube Premium és Tidal előfizetőként korlátlan zenei repertoár áll a rendelkezésemre.

Szertartás hangosítás

Szeretnétek szertartás hangosítást is? Nincs akadálya! Vállalom a szertartrás teljeskörű zenei, illetve az anyakönyvvezető hangosítását különálló aktív, állványozott, akkumulátoros hangfallal és szintén állványozott vezeték nélküli mikrofonokkal, árammentes helyszíneken is. 

Háttérzene szolgáltatása a vacsora, torta és a játékok alatt is

Én hangosítani, zenémmel szórakoztatni érkezem a Nagy Napotokra, így egy perc sem fog eltelni zene nélkül, legyen akár halk aláfestő zene a vacsora alá vagy érzelmekkel teli aláfestő zene a szertartás alá.

Technika

Saját DJ pulttal, a legkorszerűbb, szinkronizált DENON DJ keverőkkel, (DENON Prime 4+ és PRIME GO) nagy teljesítményű aktív hangfalakkal (100-120 főig), intelligens fényekkel, mozgófejes effekt lámpákkal, 4 db akkumulátoros súrlófény reflektorral és egy nagyteljesítményű füstgéppel érkezem, amelyekhez mindössze 2x2 méter szükséges, tehát a legkisebb rendezvényteremben is elférek.

Tánctéren kívüli hangosítás

Vannak helyszínek, amelyeknek elrendezéséből adódóan a fő hangrendszeren kívül szükséges egy állványozott segédhangfal felállítása is, hogy a násznép tisztán hallja a ceremóniamestert vagy akár a Ti fogadalomtételeteket, vendégeitek jókívánságát is.

Egyedi nyitótánc elkészítése

Egyedi nyitótáncot szeretnétek? Netán az elejére egy kis keringő, folytatásnak Michael Jackson, zárásnak pedig valami party zene? Semmi gond, válasszátok ki, mely dalokra szeretnétek táncolni és én szívesen összevágom Nektek! :)

+ Ajándékok

  • Egy kis ajándékkal is kedveskedem, az egyedi nyitótánc elkészítésén kívül saját kisfilmeteket is elkészítem, amit akár vacsora közben is levetíthetünk a násznépnek, ehhez pedig biztosítok Nektek vásznat is és egy FULL HD felbontású projektort is.

  • Az ajándékoknak ezennel nincs még vége, rendelkezésetekre bocsátom partnervállalkozásunk, a PARTYSELFIE.HU legnépszerűbb eszközét, a WeddingMessage Telefonos Vendégkönyvét, amelyre vendégeitek az egész este folyamán hagyhatnak számotokra viccesebbnél viccesebb és emlékezetes hangüzeneteket, amiket akár évek múlva is fantasztikus élmény lesz viszahallgatni! :)

Ezt a DJ Szolgáltatást szeretném!
Wedding Bouquet

Sági András

Esküvő és Party DJ

+36 70 423 8131

bottom of page