top of page
White Background

Prémium Esküvői DJ
Szolgáltatás

Prémium Esküvői DJ szolgáltatás Minőségi hang és fénytechnikával, ceremónia hangosítással, számlaképesen,

-30.000 Ft.- PARTYSELFIE.HU kedvezménnyel.

 

+ Ajándék:

- WeddingMessage.hu

Telefonos Vendégkönyv Szolgáltatás

Prémium Esküvői DJ Szolgáltatás ára:

299.990 Ft.-

Országos lefedettség

Mindegy hol van a Nagy Napotok, országos lefedettséggel dolgozunk, útiköltség és kiszállási díj nélkül.

Számlaképesség

Sikeres szerződéskötést követően előbb egy előleg- (50.000 Ft.-) majd a Nagy Nap előtt egy hátralék számlát állítunk ki, amelyet átutalással tudtok kiegyenlíteni.

Változatos zenei szolgáltatás

A Prémium Esküvői DJ Szolgáltatásomban a rendezvényt vendégvárástól éjjel 03:00 óráig vállalom, akár a saját lejátszási listátokból vagy az igényeknek megfelelő, változatos zenei stílusokban, mint: 80's, 90's, Modern, Funky, RNB, Rock, Mulatós, Rock’n’Roll, Reggaetón stb.

Éjjel 03:00 órától minden megkezdett fél óra 19.990 ft.-

Online zenei adatbázis

Véletlenül sem történhet olyan, hogy egy dal nincs meg, YouTube Premium és Tidal előfizetőként korlátlan zenei repertoár áll a rendelkezésemre.

Szertartás hangosítás

Szeretnétek szertartás hangosítást is? Nincs akadálya! Vállalom a szertartrás teljeskörű zenei, illetve az anyakönyvvezető hangosítását különálló aktív, állványozott, akkumulátoros hangfallal és szintén állványozott vezeték nélküli mikrofonokkal, árammentes helyszíneken is. 

Háttérzene szolgáltatása a vacsora, torta és a játékok alatt is

Én hangosítani, zenémmel szórakoztatni érkezem a Nagy Napotokra, így egy perc sem fog eltelni zene nélkül, legyen akár halk aláfestő zene a vacsora alá vagy érzelmekkel teli aláfestő zene a szertartás alá.

Technika

Saját DJ pulttal, a legkorszerűbb, szinkronizált DENON DJ keverőkkel (DENON Prime 4+ és PRIME GO), nagy teljesítményű aktív hangfalakkal (100-120 főig), intelligens fényekkel, mozgófejes effekt lámpákkal, 4 db akkumulátoros súrlófény reflektorral és egy nagyteljesítményű füstgéppel érkezem, amelyekhez mindössze 2x2 méter szükséges, tehát a legkisebb rendezvényteremben is elférek.

Tánctéren kívüli hangosítás

Vannak helyszínek, amelyeknek elrendezéséből adódóan a fő hangrendszeren kívül szükséges egy állványozott segédhangfal felállítása is, hogy a násznép tisztán hallja a ceremóniamestert vagy akár a Ti fogadalomtételeteket, vendégeitek jókívánságát is.

Egyedi nyitótánc elkészítése

Egyedi nyitótáncot szeretnétek? Netán az elejére egy kis keringő, folytatásnak Michael Jackson, zárásnak pedig valami party zene? Semmi gond, válasszátok ki, mely dalokra szeretnétek táncolni és én szívesen összevágom Nektek! :)

+ Ajándék

Egy kis ajándékkal is kedveskedem, az egyedi nyitótánc elkészítésén kívül saját kisfilmeteket is elkészítem, amit akár vacsora közben is levetíthetünk a násznépnek, ehhez pedig biztosítok Nektek vásznat is és egy FULL HD felbontású projektort is. 

Ezt a DJ Szolgáltatást szeretném!
Wedding Bouquet

Sági András

Esküvő és Party DJ

+36 70 423 8131

bottom of page